Yasal Uyarı

www.petder.org.tr web sitesi, sektöre yönelik verilen / verilmesi planlanan bir danışmanlık hizmeti kapsamında değil, sektöre ilişkin gelişmeler hakkında kamuyu ve üyeleri bilgilendirmek üzere yayındadır. Bu sebeple, www.petder.org.tr web sitesi bir danışmanlık hizmeti olarak yorumlanmamalıdır. Teşebbüsler, www.petder.org.tr web sitesinde yer alan bilgilere dayanarak verecekleri kararların beklentilerine uygun sonuçlar doğurmayabileceğinin farkında olmalıdır. www.petder.org.tr web sitesinde yer alan bilgilerin doğruluğuna azami ölçüde hassasiyet göstermekle birlikte, bilgilerdeki hata, eksiklik, farklı yorumlama ve bilgilerin ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan Petrol Sanayi Derneği hiçbir şekilde sorumlu değildir. Teşebbüsler, www.petder.org.tr web sitesinin bu niteliğinin farkında olarak hareket etmelidir.