• ÇEVRE SEKTÖRÜ BULUŞMA GÜNLERİ İZMİR’DE DÜZENLENDİ

Çevre Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Çevre Sektörü Buluşma Günleri İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre ve İş Merkezi’nde düzenlendi. Etkinliklere PETDER tarafından stant açılarak katkı ve katılım sağlandı. Standı ziyaret eden katılımcılara Atık Motor Yağları Yönetimi Projesi hakkında bilgi sunuldu.

Stantta ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve PETDER işbirliğiyle hazırlanan, “10 Numara Yağ”ın akaryakıt olarak kullanılmasının zararlarına ilişkin kamu spotunun gösterimi de yapıldı. Çevre sektörünün yoğun ilgi gösterdiği fuar kapsamında çeşitli panellerde ziyaretçiler bilgilendirildi.